Hem » Uncategorized » Ge mig ett fredligt o lugnt malmö

Ge mig ett fredligt o lugnt malmö

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

mitt generella mål !!

som medborgare har vi alla et gemensamt ansvar för att samhället fungerar o tillgodoser våra gemensamma behov.
Ver fkärde år välker vi de företrädare som vi tror kan sköta detta på bästa sätt utifrån gällande förutsättningar.
Det är således medborgarna som är politikernas uppdragsgivare o demokratin skapar möjligheter att hantera de uppgifter o problem som kan lösas Gemensamt.
Detta gäller på ett nationellt plan -men också på det regionala planet. Vem vet bättre än de som bor där ? hur livet i lokalsamhället skall organiseras ?
Att medborgarna själva får vara med o styra o hur gemensamma intressen tas tillvara i vår omedelbara närhet har visat sig vara både demokratiskt o effektivt .
därför är den komunala o regionla självstyret -den lokala demokratin viktigt .

Det är min målsättning som kandidat i valet att uppfylla dessa tankar o löften det går inte fort det är heller inte lätt . men så länge man har ett mål o en dröm kommer man dit

Dag efter dag läser jag  skotklossning här skottlossning där gäng som bildas gäng  som krigar . Och  i dag enligt sydenskan kikilar som inte har med något krig o göra Eller gäng .. fast osvuret e bäst i detta fallet .

vi e en liten stad men vi har be Hells angels banddodos , ryska Mafiian , black cobra , Våra interna falanger .. som med diverse medel begår brott. .

inte fär att ta någon av dem i försvar med en dela av dom ser till att i alla fall allmänheten inte bölir drabbde av det . men vissa andra skiter o det .

Jag tro på att det är ensama kilar med sysselsättnings problem o uppgivnehet som dras till våra  kriminella gäng .o det är politiker som skall ge våra ungdomar en trygg uppväxt o närvaro u vårt samhälle. Mycket kan sägas om sossarnas långa styre i malmö men fått bukt på segregatioenen oge våra ungdomar resutresr att inte komma in i kriminalitet o gäng  här det misslyckats med .

Det läggs Pengar  o pengar  pengar  på att lösa problemet  men det  behövs egentlgien bara ett enda ord för att få bukt med det tror jag

Ge dom HOPP!!!

att våga tro på sig själv o sin framtid är väl det viktgaste för våra ungdomar i dag . att misslyckas i skolan med att jeöa tiden bli jämförd ,tävla få IG länna sig som en loser .. hur mycket Hjälper  det en persons drömmar .det sluta bara med uppgivenhet .

Malmö är en hård stad därav mycket krimuinalaitet . våra politker har vetat om detta i över 10 år men ändå forrtsätter ungdomar att bli krimnella o stå o plisens register  .. om det har ökat elelr minskat låter jag vara osagt med det fortsätter o det är en farlig väg  i mångt o mycket .

Skall den vanliga malmöbon få vara beredd att Höra skottlossning se någon bli skjuten vara rädd för att gå ut på gatan på kvällen på grund utav detta ..

Nej .


Lämna en kommentar